Visitants

1 de maig del 2008

SALUDA'T!


Operació biquini 2008

La societat ens obliga a cuidar la nostra imatge. La imatge ho és tot i res. Sense una bona aparença no aconseguiràs amics, ni relacions superficials. No t'integraràs. No arribaràs mai a ser popular. Sense un bon cos i un rostre agradable a la vista no seràs ningú. No existiràs. Passaràs desapercebut entre la multitud com un animal qualsevol. Has d'adaptar-te, has de canviar. Els cànons de bellesa han traspassat els límits de la salut. Morir per sentir-se viu... o viure i sentir-se mort.
La primavera és el primer avís; l'estiu, l'últim intent. En cosa de mesos ens haurem de retallar les samarretes i els pantalons, i entaforar-nos en aquell odiós banyador que encara guarda la forma de l'any anterior. És moment d'ensenyar, i a diferència dels models d'anunci d'últimes tendències, nosaltres encara recopilem restes de turrons nadalencs als nostres ventres. Les revistes, ens il·luminen, la salvació: règims supersònics que esborren curves no desitjades, propostes insalubres que netegen el nostre cos d'imperfeccions! El tan anhelat cos de secall. Bojos, inconscients!
Jo dic: no, no siguem vulnerables. Us proposo la meva pròpia operació biquini, sense mals de caps, sense imposicions, sense bajanades que posen en perill la nostra salut. Us dic: ens imposen prototips que som incapaços de complimentar, perquè cadascú és com és, i ningú ni res ens ha d'obligar a canviar-ho. Saluda't! Menjar més verd, sense deixar anar els nostres capricis de xocolata; exercici, de bona gana, sense normes. Somriures, aventures i bones estones. I el biquini? Un de nou! Vida sana, en tots els sentits.
Mira't el mirall, saluda't! No t'esforcis en aparentar qui no ets, esforçat en ser tu mateix. Aquest, i només aquest, és l'únic punt a tenir en compte.
Ho trobaràs a:

El + llegit