Visitants

5 de juny del 2010

Petitsons 2010

El Petitsons és un íntim cicle musical per refrescar els càlids vespres d’estiu de la Fundació Palau. Aquest cicle pretén donar a conèixer intèrprets comarcals i nacionals i ajudar a difondre la seva proposta musical. De la mateixa manera, també apropem nous valors artístics a la vila de Caldes d’Estrac, i els sumem al seu patrimoni cultural i turístic.
Sense aglomeracions:

petits sons que retomben en el silenci.
Una manera diferent i propera
de gaudir de bona música.

Dissabte 5 de juny
marcel cranc
Encetarem el Petitsons amb la presentació del cartell i assaborint un concert de cançó catalana amb tocs d’indie. Marcel Cranc, pseudònim de Miquel Vicensastre es defineix com un home de fragments, tot i que ha aconseguit lligar-se amb “Animal fràgil” (2006) i “Ara” (2008). Amb ell, gaudirem d’una barreja de música clàssica amb accent mallorquí i de l’elegància de la chason francesa, tot explorant les possibilitats de l’electrònica.
Dissabte 12 de juny
first aid kit
Una veu delicada sobre un coixí d’electrònica pop. First Aid Kit són els barcelonins Agnès Aran i Carles Querol, una parella de graciencs que t’atrapen a ritme lent amb una petita i gran proposta. Música plàcida i senzilla com la dels seus dos discs al mercat, F1RST i Plaits, que sense voler obren el calaix de les sensacions.
bikimel
Rock dolç. El so trencat de Vicky de Clascà és atreviment i contrast en estat pur. Les seves cançons respiren una naturalitat salvatge, amb notes de guitarra que recorden un country modern i catalanitzat. Des del desembre es pot gaudir d’“Stat Jònic”, un recull dels seus millors temes.
Més informació a www.myspace.com/bikimel
o www.bikimel.com
Dissabte 19 de juny
maria coma
Original, íntima i delicada. Així és la proposta d'aquesta compositora, pianista i cantant barcelonina, que arriba a l’escenari del pati de la Fundació amb cançons molt personals que es caracteritzen per la seva ingenuïtat i tendresa. Maria Coma acaba de treure el seu primer disc en solitari, Linòleum, un treball poc corrent que promet la revolució del panorama del pop català.
Més informació a www.myspace.com/mariacoma o www.mariacoma.com
joan colomo
Una proposta ben diferent per tancar un cicle ben especial. Joan Colomo és un cantautor lliurepensador i brillant que trenca amb els cànons i les líriques del pop clàssic. El seu tema més conegut és el recent “Comino”, un cant amb aires nihilistes i una crítica a tot plegat que forma part del seu primer àlbum en solitari, “Contra todo pronóstico”. L’essència de la música com a mitjà d’expressió.
Més informació a www.myspace.com/joancolomo

El + llegit