Visitants

19 de gener del 2011

Ara, també Ofiücs

Aquest és el meu pronòstic per avui com a Balança, segons l’horòscop triat a l’atzar entre diversos diaris nacionals.
El dia pot ser força controvertit, doncs algunes persones properes, ja siguin de l’àmbit laboral o familiar, semblen actuar en contra teva: Estigues alerta. Una persona a qui havies ajudat en el passat vindrà a donar-te la ma, i podries guanyar diners gràcies a ella”.
Però resulta que els signes zodiacals que coneixem han mutat, i aquesta predicció, per la meva persona, és incorrecta, donat que ara sóc Verge:
Tot va bé en territori laboral, i si tens que viatjar per feina, tot funcionarà sense problemes; serà un dia fructífer. Tot i això, la teva salut està debilitada, potser a causa dels nervis, així que procura equil·librar-te i guanyaràs més. Estigues més atent a la parella, si la tens”.

La notícia apareix als mitjans al llarg de la setmana: segons la Societat Planetària de Minnesota, el signes zodiacals estan equivocats. D’una banda, el recorregut del Sol per les constel·lacions ja no es correspon amb el que van fixar els neobabilònics fa 2.600 anys. Si fins ara, entre el 22 de setembre i el 22 d’octubre, el Sol travessava la constel·lació de Balança, ara ho fa entre el 31 d’octubre i el 21 de novembre. El què significa que una persona nascuda el dia 15 d’octubre, ja no és Balança, sinó Verge. D’altra banda, existeix un tretzè signe, Ofiüc, una constel·lació que la NASA ja considerava part del Zodíac, però que fins ara, pràcticament no s’havia contemplat.

He confessat en vàries ocasions que no puc evitar llegir les prediccions de la premsa diària. Segurament aquesta acció forma part del desig de l’ésser humà de trobar una referència abans d’encetar el camí, encara que mai s’hagi demostrat que els astres tinguin realment algun efecte sobre qui o com som. Es creu que segons el nostre zodíac, tenim una línia de personalitat marcada, que varia també en funció de l’ascendent. Els Balança, creatius i bells, equil·libren als del seu entorn; els Verge, són analítics i pràctics, amb una bona dosi de timidesa; els Lleó, nobles, generosos i idealistes; els Cranc, sensibles i emotius; i els Ofiücs... com són -o seran- els Ofiücs?

Potser per això no es complien les prediccions de l’horòscop que llegia: perquè m’equivocava de signe. Ara em pregunto què faran amb l’stock de merchandising zodiacal existent; un 2x1 per producte fora de temporada?

El + llegit