Visitants

17 d’abril del 2010

Salúdate

Es tracta d'un projecte creat per l'assignatura "Comunicació i Educació". La nostra idea era idear la manera d'aconseguir sensibilitzar (o desensibilitzar) als joves dels instituts de la importància de l'aspecte físic. Aquest vídeo va ser enregistrat per Susana De Miguel, Cristina Carrasco i Elena Viu la primavera del 2006. A través del seu analisi s'incloien una sèrie de treballs i activitats de grup per continuar desenvolupant aquesta temàtica.
Salúdate és un joc de paraules que t'impulsa a mirar-te al mirall i acceptar-te tal com ets. Es tracta cuidar-se, donant a cada detall la importància que realment mereix. Salúdate és salut, saludable.


Aquest treball va ser qualificat amb la nota màxima i va aconseguir l'aplaudiment de la resta de companys de classe. Ens va portar molta feina amb les poques eines de les que disposàvem i l'escassa experiència en el món audiovisual. Però, la veritat, vam quedar molt satisfetes amb la idea de desintoxicar la societat de la importància psicològica que es dóna a la imatge física de les persones; encara que només quedés en això, una idea.

El + llegit